Naše domovy by měli vždycky působit bezpečným a útulným dojmem. Ale ať se to zdá být sebelehčí není tomu tak. Každý máme jiný vkus, a proto se hodí k našemu domu úplně jiný styl dekorací. A někomu se například líbí koberce anebo dekorace. A to se například hodí k domovům, kde upřednostňují norský styl bydlení anebo orientální styl. A někdo například miluje koberce a také upřednostňuje teplo, které koberce přinášejí. Pokud budete mít doma koberce, nebudete potřebovat žádné podlahové topení ani pantofle. A díky koberci získáte teplo a měkkost pro svoje nohy.

ručně tkané koberce

Navíc koberce vypadají nádherně a dokážou vašemu domovu vdechnout úplně jinou atmosféru. A na výběr máte z opravdu mnoha druhů a motivů. A pokud si opravdu trpíte na kvalitu, tak budete jistě chtít vybírat z koberce, který je tvořen metodou tkaní. Koberce, které jsou vyrobené metodou tkaní https://atelierytapiserii.cz/tkani/ jsou ty nejkvalitnější. A nejčastěji jsou vyrobené ze 100% bavlny. A mohou se vyrábět ručně, kdy jejich kvalita ještě roste anebo strojově. Strojová výroba tkaných koberců je samozřejmě levnější. Takové to koberce jsou tkané ve velikostech 40×80 cm délky.

tkané koberce

A cena tkaných koberců se pohybuje okolo 5-6000 Kč. Ale to je za ten, který je strojově vyráběn. Ty ručně tkané koberce se pohybují okolo 10 000Kč ale to je ta nejnižší hranice. A průměrně se cena pohybuje okolo 40 000- 45 000Kč. Ale to je vždycky díky precizní práci, která je ručně dělaná. A váš domov tak bude zdobit něco neuvěřitelně krásného. A vašemu domu to přinese luxusní vzhled, který bude jedinečnou dominantou. Takovým jedním z ukázek je například tkaní hladkých kilimových koberců rypsovou technikou. A to znamená, že podkladem jsou různé výtvarné návrhy a designy. Jsou to vždy zakázkové práce, které jsou jedinečné. A ať už si chcete takový koberec objednat nebo ne, musíte uznat, že je to práce, která si žádá veliký obdiv.

Written by