Když lidé směřují na dovolenou k moři, jejich první kroky většinou míří k vodní hladině, aby se tu alespoň na chvíli smočili a přivítali se tu s báječným prostředím, co v naší zemi nemáme k dispozici. Ne každý ale cestuje k moři, někomu moře nevyhovuje již z principu a má raději hory, vysokohorskou turistiku a daleké rozhledy z majestátních vrcholků. Dovolenou si proto vybírá na horské chatě, a velmi často i s rodinou a přáteli. Pro tyto účely se vyplatí pronajmout celou chatu a využívat ji po celou dobu rekreace jen pro sebe a své blízké. Horské chaty bývají na krásném místě s hezkým výhledem, ale co tu nebývá všude zvykem, je venkovní bazén a sprcha. Sprcha je jen součástí vnitřního vybavení.

solární sprcha

Chcete-li si užít sprchování v mnohem hezčím prostředí, přímo venku za chatou, vezměte si s sebou přenosnou solární zahradní sprchu z domova a využívejte ohřevu vody ze slunečních paprsků. Je velký rozdíl sprchovat se v uzavřeném stísněném boxu chatové koupelny, anebo se osprchovat pod širým nebem se Sluncem nad hlavou. Venkovní sprchování je výborná relaxace na vaši psychiku a doporučujeme se před touto procedurou ještě projít po oblázcích a na travnaté louce zcela naboso. Kombinace bosonohé chůze a venkovního sprchování vám udělá moc dobře.

pěší výlet v Krkonoších

Solární sprcha přijde vhod i v době, kdy máte za sebou celodenní pěší turistiku, a potřebujete se osvěžit a opláchnout mastný pot a prach z pokožky. Sprcha je vynikající antistres a zejména po venkovním sprchování z vás spadne veškerá únava a možná si pak troufnete ještě na noční pochod.

Solární zahradní sprcha přijde vhod i na čištění obuvi, na oplachování rukou před jídlem, zvláště pokud jej servírujete venku za chatou, a sprchu tu užijí i děti, které si hrají na pískovišti a potřebují se umýt a osvěžit. Průběžně ohřívaná teplá voda ze sluníčka přijde vhod po celý den a mít teplou vodu venku za chatou je komfort, který vám tu rozhodně zpříjemní pobyt.

Written by