Značka Infamous je známá napříč celou vaperskou komunitou. Není divu. Liquidy této značky se vyznačují vysoce kvalitními ingrediencemi, z kterých vyrábí jejich liquidy. Různorodost chutí zajišťuje jejich velkou oblíbenost, protože ať už jsou vaše chutě jakékoliv, najdete si u této značky svou oblíbenou příchuť.

Tyto e liquid příchutě jsou vhodné jak pro začínající, tak zkušené vapery. Většina příchutí je ve formě shake and vape v lahvičkách o obsahu 120 ml.

Jaké příchutě by vás mohly zaujmout?

vape

Pink Drops

Tento liquid vám dá pocit, jako byste pili osvěžující citrusovou limonádu. Spojení citrusů v podobě citrónu, slaďoučkých pomerančů a grapefruitů s náznakem hořkosti vytváří dokonalou kombinaci. To vše je doplněno chladivou složkou, která vám dá pocit, jako byste pili limonádu ze sklenice plné ledu.

Barista´s Cream

Máte rádi kávu? Ten dokonalý pocit, když si ráno vychutnáte první doušek dokonalé, jemné kávy? Pak bude tento liquid přesně pro vás. Tato příchuť vám připomene chuť napěněného cappuccina. Pro ještě větší jemnost a sametovost je v příchuti zakomponovaná složka vanilkového pudingu.

Elderflower Lemonade

Tato příchuť pochází ze sérií příchutí, které má na svědomí známý youtuber Noid. Jedná se o příchuť, která autenticky připomíná bezinkovou limonádu. Spojení osvěžující bezinkové limonády s kyselými citróny vás skutečně nadchne, především v horkých dnech.

Tobacco with Nuts

Milovníci tabákových příchutí by neměli opomenout tuto skvělou tabákovku. Prémiový tabák je doplněn o oříšky, které mají jemně trpkou chuť. Kombinace je to zajímavá a osloví především ty, kteří nejsou fanoušky přeslazených příchutí.

vapování

Dragonberry

Milujete spojení krémové chuti a ovoce? Pak si zamilujete Dragonberry. Jahody s dračím ovocem poskytují svěží, sladkou chuť ovoce, která je zkombinovaná s jemným vanilkovým pudingem. Při prvním potahu ucítíte především ovoce, aby ho o pár vteřin později doplnila chuť vanilky.

Written by