Ještě před pár lety dával Apple sluchátka ke všem svým telefonům. Bohužel Apple od rozhodnutí dopřávat svým uživatelům sluchátka velice rychle upustil. Mnozí fanoušci jablečného telefonu tento krok vítají v zájmu ekologie, mnohým zase vadí. Je fakt, že šlo o obyčejná sluchátka v ceně pár korun. Jejich kvalita nebyla nějak závratná. I proto velká část uživatelů iPhonu vítá to, že Apple zbytečně nedává sluchátka k telefonu zadarmo. Mnoho uživatelů totiž tato sluchátka vůbec nepoužívala a raději koupili taková, která jim vyhovují více.

sluchátka airpody

Každý má možnost vybrat si k telefonu taková sluchátka, jaká mu budou vyhovovat. Poslední zhruba dva roky se nesou v duchu http://www.pastorace.cz/tematicke-texty/modlitby-k-duchu-svatemu1 bezdrátových technologií. I sluchátka už máme poměrně dlouho bezdrátová, a sluchátka snad všech výrobců jdou připojit k iPhonu. Když se zeptáte jakéhokoliv uživateli iPhonu jaká má sluchátka, velice pravděpodobně vám odpoví, že má ta bezdrátová.

I sám Apple vyrábí svoje vlastní sluchátka. Většina lidí si hned vybaví airpody, které se po uvedení na trh staly velice rychle populárními. Skvěle drží v uchu, hezký vypadají, a mají dlouhou výdrž. Jdou samozřejmě používat jako handsfree. Jsou to malá nenápadná sluchátka, která mají skvělý zvuk, a prodávají se v pouzdře, který funguje jako jejich dobíjecí stanice.

sluchátka aipords

AirPods jsou opravdu kvalitní a prodává se už několikátá generace. Jedinou malou nevýhodou AirPods je to, že se prodávají v pouzdru, které se velice snadno poškrábe. Jestli svoje sluchátka máte rádi, pořiďte svým AidPods obal. Dokážou obal sluchátek ochránit před poškozením a zároveň jim dodají skvělý design. Díky mnoha druhům si můžete vybrat dokonce totožný design, ve kterém máte třeba pásek k Apple Watch a nebo obal na iPhone. Můžete sladit všechny svoje jablečné produkty do jednoho designu, což dohromady vypadá opravdu skvěle.

Written by