Také si tak rádi hrajete a využíváte technologie k prospěšným věcem? Někteří lidé jsou vysloveně posedlí tím, že mohou digitalizací ovládat nejen některé jedince, ale i celé rodiny a národy, a nejraději by z nich udělali otroky, ale to neznamená, že jsou technologie špatné, a že vedou k zotročení celou společnost. V první řadě je třeba tyto psychopaty odhalit, zjistit jejich nebezpečné plány a izolovat je od společnosti, a my ostatní, co si rádi hrajeme tak, že přinášíme druhým radost, pak můžeme v poklidu realizovat své smělé plány.

hudební produkce

Inteligentní dům pro báječné rande – jestliže máte doma některé prvky inteligentního domu Zabezpečení Mohlis, například ovládání osvětlení a hudby v interiéru, můžete toho využít pro zajištění nevšední atmosféry pro vaše první oficiální rande s vaším novým objevem. Ženy nejsou obvykle technickými typy, že by samy od sebe vyhledávaly takovéto vymoženosti, ale ocení, jestliže dokážete tuto techniku nasměrovat správným směrem a překvapit po emocionální stránce.

osvětlení ložnice

Emoční osvětlení – když vejdete společně do obýváku, kam vzápětí donesete vhodné občerstvení, a následně rozsvítíte centrální svítidlo, bude to sice praktické, ale rozhodně ne poutavé a intimní. Bude to prostě těžkopádné a podobné situaci, jako když k vám přijede vaše teta z Příbrami, a vy jí nabídnete v obýváku na dvacet minut na kus řeči kafe a misku se sušenkami. Jděte na to jinak, rande by mělo mít opravdovou úroveň, a tu zajistíte inteligentním, naprogramovaným sledem měnících se barev a světelných zdrojů tak, že z toho vaše dívka úžasem oněmí.

Emoční hudba – inteligentní dům dokáže i jiné věci, například ovlivnit při emočním osvětlení vaše emoce i hudbou. Což takhle podmanivé tóny Maurice Ravela a jeho slavné Bolero, které prostřídáte Bachovou Toccatou and Fugue in D minor BWV 565? A nakonec Largo z Dvořákovy Novosvětské? Klasická hudba působí na rande mnohem lépe, než POP nebo folk, a kdo si to uvědomuje, je ve značné výhodě.

Written by