Pokud máte bazén, tak předpokládám, že bez bazénové chemie se jednoznačně neobejdete. Jsou ale lidé, kteří zase říkají, že bazénovou chemii vůbec nechtějí, že prý bazénová chemie jenom škodí našemu zdraví a že bazénová chemie škodí také naší kůži. Samozřejmě, že tohle je pravda. Jenomže zase si musíte uvědomit, že když třeba budete mít vodu v bazénu a budete pražit slunce a voda bude netknutá, nebude se voda vířit, tak potom v této vodě můžete mít bakterie anebo také sinice. Nejenom tohle, ale také můžete mít vodu zelenou a zakalenou, což na oko nevypadá vůbec dobře a pochybuji, že by tam nějaká dámička nebo slečna vlezla.

Smí u vás zvíře do bazénu?

Já nejsem žádná dámička, ale rozhodně bych nevlezla do zelené nebo nažloutlé vody. Proto také nezapomínejte na bazénovou chemii. Bazénovou chemii Chlorito koupíte například na webové stránce chlorito.cz. Tady najdete téměř všechno. Najdete tady mimo bazénové chemie také různé bazény anebo různé bazénové doplňky. Nebo také bazénovou techniku. Seženete tady také bazénové filtrace a podobně. Já sama s partnerem jsme z této webové stránky objednávali také bazénovou chemii, a ne jenom jednou, ale už i vícekrát.

Chci mít jenom čistou vodu v bazénu.

Také jsme si tady koupili bazénový vysavač a bazénové schůdky, protože naše staré bazénové schůdky se nám rozbily a potřebovali jsme opravdu co nejdříve nějaké nové bazénové schůdky. A tak jsme zrovna využili toho, že když už objednáváme z tohoto webu, že si pořídíme také další bazénovou chemii. Pořídila jsem si takový výrobek, aby naše voda v bazénu byla stále průzračná a také čistá a abychom viděli hlavně na dno. Také jsem si pořídila bazénovou síťku, se kterou vybírám hmyz, který bohužel utone v našem bazénu. A když už se bavíme o bazénu, tak vzpomenete si, jaký byl váš první bazén? Měli jste ho jako dítě anebo jste si také na něj potom museli vydělat jako dospělí?

Written by